OM MIG

Vad är detta för blogg?


Till skillnad från dom flesta andra bloggarna så har denna blogg ett tema, Klubb musik. Klubb musik eller Club music som det heter på engelska är musik som oftast spelas på nattklubbar och diskon, och kan vara allt från nya hits till elektronisk musik, RnB och hiphop. Det omfattar alltså flera olika genres och den speciella jag bloggar om heter Electro-House, för er som inte vet vad det är så är det samma genre som David Guetta och många andra hör till.

Jag gillar all sorts musik men är speciellt inriktad och intresserad av just denna genre då jag själv amatörproducerar Electro-House än så länge och känner till massor av olika remixes. Jag har lagt ihop en spellista på Spotify som innehåller alla olika genres av musik som oftast spelas på nattklubbar och fester som tillexempel Lady Gaga och massor av andra bra låtar. För det hade ju varit rätt så tråkigt om jag la upp musik på bloggen som alla redan har hört, ellerhur? Spellistan till spotify hittar ni på startsidan i höger kolumm.

På bloggen lägger jag upp:
Electro-House låtar och remixes på kända artister/producenter.
Mina egna projekt och låtar.
Hjälpvideos för den som vill börja skapa egen musik i FL Studio.

Så slutligen till vem jag är!
Jag heter Haris V Dzanic och har som en hobby till att producera egen musik och inom en snar framtid så satsar jag även på att börja DJa på fritiden. Så enkelt var det =D